Hier vindt u een antwoord op de meest gestelde vragen.


Kunnen alle krassen weggepolierd worden?

 

Nee, helaas niet. De algemene regel in de meeste gevallen is dat wij krassen die je niet voelt met je nagel altijd volledig kunnen wegpolieren. Krassen die je wel voelt met je nagel, krijgen we soms weg maar soms ook niet. In het laatste geval krijgen we de kras wel kleiner, maar de lijn van de kras kan wel zichtbaar blijven. In dat geval kunnen we de kras wel opvullen met een lakstiftje in het kleur van uw wagen.

 

Hoelang moet u uw wagen missen?

 

Voor een interieurbehandeling of standaard lakbehandeling in 1 polierstap dient u de wagen 24u te missen. We vragen om de wagen 's avonds binnen te brengen en de avond erop kunt u de wagen weer afhalen. Wordt de wagen gepolierd en afgewerkt met een coating, moet u op 48u rekenen.

 

Wat zijn de voordelen van een coating?

 

Een coating is zowat de beste bescherming die u uw wagen kunt geven. Wij gebruiken de coatings van Gyeon. Deze zorgen voor extra glans, maken de wagen extreem waterafstotend en beschermen de lak tegen krassen. Door de waterafstotendheid, is uw wagen minder snel vuil en zal er meer vuil van de wagen afgespoeld worden door hem gewoon af te spoelen met een hogedrukreiniger. 

 

Wat indien uw wagen niet is ingeschreven en u een behandeling wenst?

 

Dan heeft u 2 keuzes. Wij beschikken over ZZ-platen en kunnen de wagen ophalen en terugbrengen. Indien u dat wenst, zijn wij ook uitgerust om de volledige behandeling bij u thuis te verzorgen. Wij hebben enkel een droge, overdekte ruimte en een aansluiting nodig voor water en elektriciteit.

Verplaatsingskosten worden in rekening gebracht aan 0,15 EUR / km + btw.